Geef je op voor Sirkelslag YOUNG!

VOOR IEDEREEN VAN 12 TOT 16 JAAR.

Doe jij mee met het spannendste spel van Nederland? Op vrijdagavond 7 februari vanaf 19.00 uur kun je meedoen met Sirkelslag YOUNG: een online wedstrijd voor jeugdgroepen (12 t/m 16 jaar) waarbij je speelt tegen meer dan 500 andere groepen in Nederland. De avond zit vol met allerlei leuke opdrachten. Een team voor Sirkelslag YOUNG bestaat minimaal uit 5 deelnemers en maximaal 12. Je kunt je als groep opgeven, maar ook in je eentje. Dan zorgen wij voor leuke groepen. We spelen het spel in het Baken, aan de Beneluxlaan.

Thema

Het thema van Sirkelslag YOUNG 2019 is ‘Kom in beweging’ en gaat over het verhaal van Jona. Met de hulp van anderen (bijv. de zeelieden) komt Jona in beweging en trekt hij naar Ninevé. Daar komen de mensen ook in beweging. Als deelnemer aan het spel maak je ook kennis met Jong in Actie, een diaconaal project waarbij jongeren gaan helpen om mensen in Nederland een nieuwe kans te geven.

Aanmelden

Wil je meedoen? Meld je dan uiterlijk donderdag 30 januari aan op www.jongwoerden.nl/sirkelslag Je vindt daar ook meer informatie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *