Mensen met een groot hart voor jeugd en jongeren

Natuurlijk zijn we er allemaal van overtuigd dat we geloof door moeten geven aan de nieuwe generatie. In eerste instantie uit navolging van Jezus, maar ook omdat we dit beloven bij iedere doop. Als we samen het geloof doorgeven, zal er ook weer een nieuwe geloofsgeneratie ontstaan. 

Daar hebben we jou heel hard voor nodig!

Ben je een doener? Help jij ons dan mee om al die mooie, leuke en gezellige activiteiten en diensten te organiseren? Juist als begeleider of organisator word je elke keer weer verrast door de reacties die je van jongeren ontvangt.

Trek jij graag met jeugd en jongeren op?  Geniet je er van te horen waar zij behoefte aan hebben en hun stem te laten horen… zodat ze die plek in de gemeente kunnen innemen die bij hen past? Schuw je het geloofsgesprek niet als de ruimte daarvoor is? Of wil je hen helpen ontdekken wat de bijbel ons leert voor ons leven van vandaag? Dan is catecheet, tienerkerkleider of jeugdouderling wellicht wel wat voor jou.

Kortom, als jij een groot hart hebt voor jeugd en jongeren is er ongetwijfeld een plek waar jij je in de gemeente kunt inzetten. Neem je contact op? We hopen het van harte!!

Ik wil helpen geloof door te geven

Vul onderstaand reactieformulier in en we nemen z.s.m. contact met je op.

Niet verplicht, maar het maakt het wel makkelijker om contact met elkaar op te nemen.
We zullen je naam, telefoonnummer en email-adres alleen gebruiken voor communicatie over een taak in het jeugdwerk van de PKN-kerken in Woerden.
Het is mogelijk om meerdere taken aan te vinken.