Bedieners voor de beamer in de Opstandingskerk

Iedere dienst wordt de beamer in de Opstandingskerk bediend door jongeren. En dat doen ze geweldig!

Doordeweeks zitten de meeste jongeren op school en dan kunnen we dus geen beroep op hen doen. Daarom zoeken we mensen doordeweeks of op zaterdag de beamer willen bedienen, bijvoorbeeld tijdens een bruiloft, uitvaart, concert of scholendienst.

Wat wordt er verwacht

PowerPoint presentaties worden gepresenteerd via een ander programmaatje dan PowerPoint. Je opent dat programmaatje en kunt daarin dan de presentatie (die je op een USB-stickje krijgt) openen. Het is fijn als je wat verstand hebt van computers, maar uiteraard krijg je ook een uitleg.

Een half uur voor aanvang van de dienst ben je in de kerk om alles aan te zetten. Je hoort dan ook eventuele extra instructies.

Je hoeft niet het geluid te bedienen. Daar is iemand anders voor.

Kleine vergoeding

Voor elke keer dat je de beamer bedient buiten de zondagse diensten om, krijg je een vergoeding van respectievelijk € 10,- of € 12,50. Als je die niet wilt, komt ‘ie (uiteraard) ten goede aan de kerk.

Reageren

Mag de coördinator jouw benaderen als hij iemand nodig heeft voor het bedienen van de beamer? Stuur dan een mail met je naam, telefoonnummer (liefst 06) en de dagen van de week waarop je eventueel beschikbaar bent. 

Coordinator Opstandingskerk