Home

Van harte welkom bij de Gereformeerde Kerk van Woerden

Leuk dat je een kijkje op onze site neemt! We nodigen je van harte uit om als de deuren open staan ook eens binnen te stappen in de Kruiskerk of de Opstandingskerk. Of om op zondag een dienst met ons mee te vieren en na afloop gemeenteleden te ontmoeten bij een kop koffie, thee of limonade. We hopen dat je dan mag ervaren wie wij zijn en hoe we ons laten inspireren door Gods eeuwenoude boodschap van liefde.

Kruiskerk

Mesdagplein 4
3442 CD Woerden
(tegenover winkelcentrum Tournoysveld)

Opstandingskerk

Wilhelminaweg 8
3441 XC Woerden
(tegenover de molen)

Diensten

Iedere zondag komen we bij elkaar in een dienst om God en elkaar te ontmoeten. Ook u, ook jij, bent van harte welkom!

Activiteiten

Zorg en hulp

In de Bijbel lezen we dat Jezus ons uitnodigt om Gods Liefde zichtbaar te maken. Dit proberen we te doen door naar elkaar om te zien en door praktische en financiële hulp te geven aan mensen in nood. Dichtbij en ver weg.

Onze predikanten

We hebben 2 predikanten, ieder verbonden aan een eigen wijk. De predikanten gaan in beide kerken voor in de dienst.

Joost Schelling, predikant
Kruiskerk

"Wij hebben lief omdat God ons eerst heeft lief gehad" (de Bijbel, 1 Johannes 4:19). Liefde ervaar je pas door het te geven. De kerk is er niet voor zichzelf maar om Gods liefde door te geven.

Marianne Paas - Feenstra, predikant
Opstandingskerk

Deze prachtregel uit een lied van Willem Bernard is mij buitengewoon dierbaar: "Gods goedheid is te groot voor het geluk alleen, zij gaat door alle nood, door heel het leven heen."

 

Marianne Paas zal nog tot 2 december 2018 aan onze gemeente verbonden zijn. Daarna zal zij zich in gaan zetten voor de gemeente in Pesse. Wij gaan, vertrouwend op Gods leiding, z.s.m. op zoek naar een net zo betrokken predikant voor de bloeiende gemeente rondom de Opstandingskerk.

CONTACT

Heeft u een vraag of wilt u iets doorgeven? Wilt u kennis maken of lid worden? Vul dan a.u.b. het onderstaande formulier in. Wij nemen dan z.s.m. contact op.

Graag uw naam invullen
Wij gebruiken uw mailadres alleen om te kunnen reageren.