Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

World Servants info avond

5 oktober @ 19:45 - 21:45

Lijkt het jou mooi om mee te bouwen aan verandering in eenontwikkelingsland tijdens een werkvakantie? Misschien is een reis met WorldServants dan wat voor jou. Samen met een groep reis je af naar eenontwikkelingsland waarbij jij gaat meehelpen aan het bouwen van b.v. eenklaslokaal of een lerarenwoning. Voor corona ging er elk jaar een groepjongeren mee met World Servants en nu willen wij kijken of er interesse is omdit weer op te starten.

Daarom organiseren wij op woensdag 5 oktober om 19.45 uur in hetArendsnest in de Opstandingskerk een informatieavond voor jou, maar ookvoor jouw ouders. Tijdens deze avond vertellen dominee Gertjan Robbemond enThijs Wester over hun eigen ervaringen met World Servants en leggen zij ook wateen project inhoudt, welke projecten er zijn (zie ook www.worldservants.nl) en waar jij rekening mee moet houden bij zo’n reis. Daarnaast wordt erverteld over hoe er d.m.v. acties geld wordt ingezameld, hoeveel tijd dit kosten wat er wordt verwacht van jou en van jouw ouders enz.. Wij proberen allevragen die er zijn te beantwoorden.

Mocht jij de avond willen bijwonen, meld jij je dan aan via . Het kan zijn dat het voor jou niet haalbaar is om komend jaar mee tegaan met een reis van World Servants, maar dat jij dit wel in 2024 wil gaandoen, laat dit alvast weten of kom naar de informatieavond om alvast inzage tekrijgen in wat jij dan allemaal gaat doen ter voorbereiding.

Gegevens

Datum:
5 oktober
Tijd:
19:45 - 21:45
Evenement Categorie: