W-Celebrate op 18 augustus met de Woerdense Vakantieweek

Zondagmiddag 18 augustus wordt het genieten met Kindertheater Knettergek en de kleurrijke voorstelling Woordeloos, voor kinderen van 4-12 jaar en alle andere belangstellenden. En ’s avonds is stilzitten geen optie in het programma gericht op 12 jaar en ouder, met Forever Worship, zanger Remko Harms en gospelkoor Total Praise, onder leiding van zangeres en dirigente Pearl Jozefzoon.

Van 14:30 tot 15:45 uur hoopt Matthijs Hoornaar van Kindertheater Knettergek de voorstelling Woordeloos op te voeren. Met verschillende goocheltrucs, filmpjes en liedjes, waarbij veel interactie is met de kinderen, draait het om vijf kleuren: zwart, rood, geel/goud, groen en wit. Wat hebben deze kleuren te maken met de Bijbelse boodschap? En weet je wat een airzooka is? Je komt erachter tijdens de voorstelling!

Van 20:00 tot 21:45 uur verwachten we Remko Harms, Pearl Jozefzoon en de koren Forever Worship en Total Praise op het podium. Onder begeleiding van de band Relion wordt het meezingen en -swingen in de tent! Forever Worship is een groep getalenteerde zangers met liefde voor God en passie voor moderne kerk- en gospelmuziek. Ze zingen in een kleine intieme setting van 6-12 zangers. Tenor Remko Harms zong zijn eerste solo al op 6-jarige leeftijd. Sindsdien heeft hij onder andere gezongen in musicals, bij LA the Voices, en bij tv-opnames en concerten van Hour of Power en Nederland Zingt. Gospelkoor Total Praise is onder andere bekend van Zing! en Nederland Zingt. De leden geloven in wat ze zingen en willen hun liefde en passie voor God uitdragen in de muziek. Pearl Jozefszoon zal het geheel dirigeren, en we zullen ook haar stem horen. Ze is zangeres, songwriter, zangcoach en dirigent, maar ook bekend van diverse theatershows en musicals, en ze won het tv-programma Van Popster tot Operaster. Wees erbij en swing mee!

De optredens vinden plaats op het Exercitieveld en worden aangeboden in samenwerking met de Woerdense kerken. De entree is gratis; er wordt wel een collecte gehouden. Voor meer informatie zie facebook.com/W-Celebrate.