Van ‘Wie is Jezus?’ tot ‘Bidden: waarom en hoe?’ – Alpha cursus in Woerden

Nieuwe Alpha-cursus in Woerden

Alpha is de plek waar alle verhalen samenkomen aan tafel. In een serie bijeenkomsten ontdek je alles over het christelijk geloof. Dat doe je niet alleen – Alpha doe je altijd samen met anderen. En daar komen vaak weer nieuwe, mooie vriendschappen uit! In elke kleine groep krijg je uitgebreid de kans om je vragen te stellen, je meningen te delen en twijfels te uiten. Geen vraag of gedachte is te gek. Een keertje komen kijken? Schuif aan bij de eerste bijeenkomst!

De Alpha-cursus in Woerden bestaat uit 10 interactieve donderdagavonden, vanaf 1 februari t/m 11 april 2024 (m.u.v. 22 februari i.v.m. de voorjaarsvakantie). Zaterdag 9 maart is een extra dag. De cursus is gratis, laagdrempelig, leerzaam en ook gewoon leuk! De avonden starten met een maaltijd, zodat er ook ruim de tijd is om elkaar te leren kennen. Vanaf 19.00 uur ben je welkom in InBredius – naast de Brediusboerderij.

Aanmelden of meer weten?

Aanmelden kan op alpha-cursus.nl/cursus/alpha-woerden-8. Wil je liever eerst meer weten? Bel, mail of app oud-deelneemster Marie op 06 15109387 of . Zij beantwoordt graag al je vragen.

De cursus is een gezamenlijk initiatief van leden van verschillende Woerdense kerken en staat open voor iedereen. Je bent meer dan welkom om aan te schuiven!

Let op: 9 januari start er ook een Alpha-cursus in Zegveld. Voor meer informatie over deze cursus kun je mailen naar