Spoor van Hoop

De activiteiten zijn inmiddels voorbij, maar het Spoor van Hoop leeft voort op Youtube, waar je de filmpjes kunt terugkijken.

Update 11 mei: Het Spoor van Hoop wordt vanwege het slechte weer en een eerder probleem met de website met ruim een week verlengd, tot en met het pinksterweekend (maandag 24 mei). We hopen deze weken op iets beter wandel- en fietsweer!

Hartelijk welkom bij ons Spoor van Hoop. Van zaterdag 17 april tot en met maandag 24 mei loopt er een Spoor van Hoop dwars door Woerden en Zegveld. Bij 12 haltes van hoop (10 in Woerden, 2 in Zegveld) vertellen verschillende maatschappelijke initiatieven hoe zij het in deze tijd volhouden En hoe zij hun hoop invulling geven en hoe inwoners zelf hoop kunnen geven.

Elke halte van Hoop heeft een QR-code die gelinkt is aan een korte video. Voor het bekijken van die video heb je onderweg een telefoon/tablet met mobiel internet nodig. De route kan overal worden begonnen, de haltes zijn door elkaar te bezoeken en over meerdere dagen te verspreiden. Dit Spoor van Hoop kan wandelend, fietsend, skatend, of met de auto of scootmobiel worden afgelegd. Je hoeft geen tijdsblok te reserveren. Vanzelfsprekend houd je je ook op dit Spoor van Hoop aan de geldende maatregelen rond het Covid19-virus.

Op deze pagina kun je je aanmelden om dit Spoor van Hoop te volgen, of om aan het eind de oplossing van het Spoor van Hoop door te geven.

Bij aanmelden ontvang je de exacte locaties van de 12 haltes op de mail en meer informatie aan de hand van een instructievideo.

Veel plezier en inspirerende verhalen op dit Spoor van Hoop

Gebruik dit blad onderweg om je antwoorden te verzamelen: Woorden van Hoop verzamelen

Geen idee hoe je de QR codes moet lezen? Hier vind je uitleg over QR codes…