Roemeniëmarkt in Woerden: Een dag vol plezier voor het goede doel!

Op zaterdag 26 augustus vindt van 9 tot 15 uur de jaarlijkse Roemeniëmarkt plaats op de Leidsestraatweg 132 in Woerden. Deze markt, georganiseerd ten behoeve van de mensen in Roemenië, Oekraïne en Moldavië, belooft een dag vol plezier en vermaak voor het hele gezin te worden. Met verschillende activiteiten en lekkernijen is er voor elk wat wils.

Modeshow & Kinderspelen

Nieuw en een van de hoogtepunten van de Roemeniëmarkt is modeshow. Ook zijn er natuurlijk de kinderspelen. Er zijn tal van leuke spelletjes en attracties waar de jongste bezoekers van kunnen genieten. Van schminken tot een springkussen, er is genoeg te doen om de kinderen de hele dag bezig te houden.

Rommelmarkt

Daarnaast is er natuurlijk de gezellige rommelmarkt waar bezoekers allerlei schatten kunnen ontdekken. Van boeken en kleding tot speelgoed en huisdecoratie. Er is voor iedereen wel wat bij. Een uitgelezen kans om unieke vondsten te doen en tegelijkertijd het goede doel te steunen.

Rad van Avontuur

Een ander hoogtepunt van de Roemeniëmarkt is het ‘Rad van Avontuur’. Bezoekers kunnen tegen een kleine vergoeding aan het rad draaien en maken kans op prachtige prijzen, beschikbaar gesteld door lokale bedrijven en organisaties. Een spannende activiteit waarbij het geluk van de draai aan het rad bepaalt wie er met een mooie prijs naar huis gaan.

Lekkernijen

Natuurlijk is er ook aan de inwendige mens gedacht. Op de markt zijn diverse kraampjes te vinden waar heerlijk vers fruit, smakelijke tompoucen en ambachtelijke kazen worden aangeboden. Bezoekers kunnen genieten van deze lekkernijen terwijl ze rondwandelen en de gezellige sfeer van de markt opsnuiven.

Opbrengst volledig voor Roemenië, Oekraïene en Moldavië

De opbrengst van de Roemeniëmarkt komt volledig ten goede aan het goede doel. De opbrengst zal worden gebruikt voor het verbeteren van levensomstandigheden, onderwijsvoorzieningen en medische zorg in Roemenië, Oekraïne en Moldavië. Ook worden de transporten ervan bekostigd.  

Dus noteer zaterdag 26 augustus in uw agenda en kom naar de Roemeniëmarkt in Woerden. Door deel te nemen aan de activiteiten en te genieten van de heerlijke hapjes en drankjes, helpt u ons helpen. Samen kunnen we het verschil maken!

Meer info of vragen:
Gert Lekkerkerker, voorzitter marktcommissie. E-mail