Doe je mee aan de landelijke Opschoondag op 23 maart?

Ook dit jaar doen we als Woerdense kerken weer mee aan de Landelijke Opschoondag. De startlocaties zijn de Kruiskerk, Opstandingskerk, Rehobothkerk en het Baken in Woerden en bij dhr. Boekelo in Zegveld (Willem Alexanderstraat 25). Gemeenteleden én andere enthousiaste Woerdenaren en Zegvelders kunnen zich vanaf elk van deze locaties inzetten om de buurten schoon te houden. Dit is niet alleen goed voor het milieu, het is ook gezellig en fijn om samen de handen uit de mouwen te kunnen steken en zo te zorgen voor de aarde!
 
Wat gaan we doen?  

Zaterdagmorgen 23 maart is er op elke locatie iemand aanwezig om je tussen 9.15 en 9.30 uur te ontvangen. Daar word je voorzien van materialen (zoals prikkers, hesjes, handschoenen en afvalzakken) en ontvang je praktische informatie. Rond 9.30 uur is er een gezamenlijke start, waarna iedereen in tweetallen of in groepjes (en evt. met enthousiaste familie, buren, vrienden, vriendinnen etc.) vertrekt naar de schoonmaaklocaties. Tussen 11.15 en 11.30 uur verzamelen we weer bij de startlocaties. Daar kun je de zakken met zwerfvuil en materialen weer inleveren.  Om 11.30 uur sluiten we de activiteit af met een inventarisatie van de opbrengst en het maken van een groepsfoto. Natuurlijk staat er voor iedereen een passend bedankje klaar!

Aanmelden of meer info?  
Wil je meedoen aan de opschoonactie? Meld je dan aan via het formulier onderaan dit bericht en geef jouw gewenste startlocatie aan. Aanmelden kan tot en met maandag 18 maart 2024.  
 
Voor meer informatie kun je contact opnemen met de coördinator per locatie:  
Coördinator Kruiskerk en Zegveld: Linda van Amerongen, , 06-25124026.  
Coördinator Opstandingskerk: Jolanda van Tol, , 06-47139661 
Coördinator Rehobothkerk: Marjo Verkerk, , 06-16302561 
Coördinatoren Het Baken: Martine van der Herberg en Mathijs Ardesch, , 06-9779774

Onze deelname aan de Opschoondag wordt mede mogelijk gemaakt door de Missionaire Commissie van de Gereformeerde kerk Woerden-Zegveld.

Je kunt je helaas niet meer aanmelden, aangezien de materialen al besteld zijn voor dit jaar. Heb je eigen spullen? Neem dan contact op met de coördinator van je voorkeurslocatie.