Nacht van Gebed in Woerden

Bid vrijdagavond 31 mei mee voor vervolgde christenen

Ook dit jaar staan we een avond stil bij de miljoenen medegelovigen die worden vervolgd, enkel omdat ze geloven in de Here Jezus. Vanuit Open Doors wordt jaarlijks een ‘Nacht van Gebed’ op vele locaties in Nederland georganiseerd.

Helaas blijkt uit de ‘Ranglijst Christenvervolging 2024’ dat medegelovigen nog altijd veel te lijden hebben in vele landen. Hoe kunnen we vervolgde medechristenen steunen? Zij vragen keer op keer … om ons gebed voor hen. Het is een voorrecht dat wij in vrijheid mogen en kunnen samenkomen om biddend om hen heen te staan. We kunnen zo (ook) op deze manier met hen meeleven en hen een hart onder de riem steken.

Doe mee met de ‘Nacht van Gebed’! Het is in de Kruiskerk, Mesdagplein 4 in Woerden. We kijken naar filmpjes waarin mensen die vervolgd worden, vertellen over hun leven. We bidden op verschillende manieren en zingen liederen. De Nacht bestaat dit jaar uit 3 ‘blokken’. Het is daardoor mogelijk om in en uit te stappen. De ‘bloktijden’ zijn:

  • 19.00-20.15 uur. In samenwerking met de kinderclubs wordt het 1e blok speciaal ingevuld met het oog op kinderen in de leeftijd van 6-11 jaar. We horen over het leven van kinderen in landen waar je eigenlijk niet mag geloven in Jezus. Alle kinderen van harte welkom!
  • 20.30-22.15 uur. 2e gebedsblok met o.a. de ‘Top 50 Christenvervolging’. Ook komt er dan een spreker, die vertelt over een land waar hij / zij met Open Doors naartoe is geweest.
  • 22.30-0.00 uur. 3e gebedsblok met filmpjes, gebedsmomenten en samen zingen.

Neem voor vragen gerust contact op:

Voor het kinderblok: Sarah Sendrah (06-39205408 /  )

Blok 2 en 3: Peter Versloot (06-24476099 / )

Ben je er dit jaar (weer) bij? Van harte welkom en tot ziens op de 31e!