Nacht van Gebed in Woerden – 17-18 juni

Bid vrijdag 17 op zaterdag 18 juni mee voor vervolgde christenen

Wereldwijd worden miljoenen christenen vervolgd omdat ze geloven in de Here Jezus. Zij vragen keer op keer om ons gebed. Om daaraan gehoor te geven houdt Open Doors jaarlijks een Nacht van Gebed op vele locaties in Nederland.

Doe mee met de Nacht van Gebed voor de vervolgde kerk. Het vindt plaats in ‘De Hooiberg’ (1e etage), ‘s Gravensloot 14, 3471 BM Kamerik.

We kijken naar indrukwekkende filmpjes over christenen die vervolgd worden vanwege hun geloof, we bidden op verschillende manieren en zingen liederen met elkaar. De Nacht bestaat uit meerdere blokken. U bent de hele avond welkom, maar kunt ook in- en uitstappen tussen de blokken, dus schuif ook gerust later nog aan als u die avond al iets anders te doen hebt… De ‘bloktijden’ zijn:
• Van 20.00-21.45 uur. Inclusief verhaal van een gemeentelid dat onlangs Egypte bezocht en een inleiding over ‘vervolging in de Bijbel’.
• Van 22.00-23.45 uur. Inclusief verslag van iemand die vorig jaar een reis met Open Doors naar Jordanië maakte.
• Van 0.00-1.45 uur. Met filmpjes, gebedsmomenten en samen zingen.

Kom en krijg een (beter) beeld van de vervolging die medechristenen ondervinden. U bent van harte welkom. Neem voor vragen contact op met Peter Versloot (06-24476099 / )