Maak tijd voor elkaar met de Marriage Course in Woerden – vanaf 24 mei

Maak tijd voor elkaar met de Marriage Course in Woerden – vanaf 24 mei

Tijd voor elkaar maken blijkt de sleutel tot een gelukkige relatie te zijn, zo wijst onderzoek uit. Vaak is er in een relatie de behoefte aan bijvoorbeeld meer gezamenlijke activiteiten, betere gesprekken met elkaar, maar hoe ga je daarmee aan de slag? De Marriage Course, die voor de zesde keer van start gaat in Woerden, is een goed begin.

De Marriage Course in Woerden start op 24 mei 2024. Tijdens de zeven avondjes uit krijgen jij en je partner praktische handvatten om samen mee aan de slag te gaan. Vier van de zeven avonden beginnen met een heerlijk diner voor twee. Afgewisseld met inleidingen van cursusleiders (of video’s) ga je met z’n tweeën in gesprek over thema’s als conflicten, seks, schoonfamilie, vergeving en communicatie. Er zijn dus géén groepsgesprekken, het is alleen tijd voor elkaar.

De relatiecursus is leuk en goed voor je relatie, of het nou lekker loopt of juist even wat minder gaat. Of zoals een deelnemer opmerkte: “Waarom zouden we wachten tot het fout gaat? Je auto laat je ook APK keuren, zelfs als die nog prima rijdt en je nergens last van hebt.” Bovendien blijkt uit onderzoek dat 80% van de mensen in een vaste relatie ervan overtuigd zijn dat ‘alles onderhoud vraagt, ook een relatie’.

Kom ook tijd voor elkaar maken tijdens deze cursus. De cursus kost 250 euro per stel. Daarvoor krijg je 7x een diner voor twee en het cursusmateriaal.

Ook tijd voor elkaar maken? Kijk voor meer informatie op marriagecoursewoerden.nl en zoek op Woerden. Aanmelden of informatie vragen kan ook via  De eerste avond begint op vrijdag 24 mei 2024 om 19:00 uur. De andere avonden zijn op 7, 14, 28 juni, 5 juli, 30 aug en 13 sept 2024. Plaats: Het Baken, Beneluxlaan 3 te Woerden.