Doe je ook mee aan de Landelijke Opschoondag op 18 maart?

Ook dit jaar willen we als Woerdense kerken meedoen aan de Landelijke Opschoondag op zaterdag 18 maart. De Missionaire Commissie van de Kruiskerk / Opstandingskerk trekt het initiatief. De startlocaties zijn dit jaar de Kruiskerk, Opstandingskerk, Rehobothkerk, het Baken en een locatie in Zegveld. Gemeenteleden én andere enthousiaste Woerdenaren kunnen zich vanuit elk van deze locaties inzetten om de buurten schoon te houden. Dit is niet alleen goed voor het milieu, het is ook nog eens gezellig en fijn om samen de handen uit de mouwen te kunnen steken en te zorgen voor de aarde!
 
Wat gaan we doen?  

Zaterdagmorgen 18 maart zijn op elke locatie mensen aanwezig om tussen 9.15 en 9.30 uur de deelnemers te ontvangen. Zij voorzien iedereen van materialen (zoals prikkers, hesjes, handschoenen en afvalzakken) en praktische informatie. Rond 9.30 uur is er een gezamenlijke start, waarna iedereen in tweetallen of in groepjes (en evt. met enthousiaste familie, buren, vrienden, vriendinnen etc.) rond 9.45 uur vertrekt naar de schoonmaaklocaties. Tussen 11.15 en 11.30 uur verzamelen we weer bij de locatie waar je gestart bent. Daar kun je ook de zakken met zwerfvuil en materialen weer inleveren.  Om 11.30 uur sluiten we de activiteit af met een inventarisatie van de opbrengst en het maken van een groepsfoto. Natuurlijk staat er voor iedereen een passend bedankje klaar! 

Meer informatie en aanmelden

Wil je meedoen aan de opschoonactie? In verband met het regelen van opschoonmaterialen is het aanmeldformulier inmiddels gesloten. Kun je zelf aan materialen komen en/of wil je toch nog heel graag meedoen, neem dan contact op met (hoofd)coördinator Linda, om te kijken wat de mogelijkheden zijn.

Voor meer informatie kun je ook contact opnemen met de coördinator per locatie:  

2 Comments

  1. Pingback: 18 maart Landelijke opschoondag -

  2. Pingback: Doe jij mee met de Opschoondag ? – Wijkplatform Schilderskwartier

Comments are closed.