Verslag en Reacties Kliederkerk 7 november

Verslag en Reacties Kliederkerk 7 november

En natuurlijk zeggen wij van de Kliederkerk dat het fantastisch was, maar we zijn niet de enigen! Hier lees je enkele reacties van de Kliederkerk deelnemers en vrijwilligers:

Ik vond het weer een hele leuke Kliederkerk omdat het altijd goed georganiseerd wordt. Er werden ook heel veel verschillende hapjes rond gebracht.  Ik vond het fijn dat je verschillende dingen kon doen. In verschillende kamers kon je leuke dingen doen. Bijvoorbeeld dat we een liedje gingen maken met lepels en dat we van rode koolsap konden maken. Ik vond het leuk dat je iemand anders mee mocht nemen ik nam mijn vriendin Sophie mee. Wij zijn samen als bruidspaar voor de grap op de foto geweest. Ik vond het ook heel leuk dat er een echt bruidspaar was. De bruid had een prachtige mooie jurk aan.
Groetjes Loïs

Het is altijd leuk om met de mensen bij de Kliederkerk te werken. Ze zijn allemaal gezellig en gastvrij, en helpen waar het kan. De ideeën van de thema’s en de uitvoering is geweldig, en het is te merken dat het leuk is voor de kinderen. Zelf heb ik het geluid gedaan voor de microfoons voor het begin en het geluid tijdens de trouwerij zelf, wat handig is om over iedereen heen te komen met alle energie. Leuk als jullie een keer langskomen, dan zie ik je misschien de volgende keer!
Sander

Ik vond de Kliederkerk erg leuk. Ik heb eerst lekker geknutseld, daarna een proefje gedaan en toen gezellig met mijn vriendin foto’s gemaakt. Toen was de bruiloft en ik vond dat ook superleuk. Ik mocht ook helpen bij het serveren van de taart want de moeder van mijn vriendin was daar aan het helpen. Nogmaals het was heel gezellig.
Julia

Hallo. Mijn naam is Rens en ik heb geholpen als vrijwilliger bij Kliederkerk. Ik vond het een hele leuke en interessante ervaring om mee te helpen en ga dit ook zeker vaker doen.
Rens